Додаткове меню

22 квітня - Міжнародний день Землі.  "Земля - матінка у нас єдина, збережи її, дитино!",-  під таким гаслом пройшов  цей день у нашому закладі, мета  якого  розвивати в учнів почуття бережливості, усвідомлення необхідності раціонального господарювання та сортування сміття;  формувати екологічну культуру; виховувати бережливе ставлення до навколишньої природи. Ми розуміємо і хочемо донести до наших вихованців, що протидіяти екологічним проблемам можна, починаючи з маленьких кроків: намалювати малюнок, посадити дерево, підняти обгортку з асфальту, дізнатися, як можна економити електроенергію. І згодом наша уважність до довкілля стане стилем життя, який надихатиме інших.

Більшість класів прийняли активну участь у запропонованих заходах. Цього дня у 6-Б класі було проведено підсумкове заняття з географії у формі цікавої гри "Морський бій". Цікаві екологічні питання, логічні завдання, сектори з Qr-кодами - елементи гри " Українські екомрії", квесту "Врятуй Землю", які захопили учнів 7-Б, 7-А та 7-Б класів. Це були уроки азарту, гарного настрою, духу співпереживання, лідерства, які вміло організувала та провела учитель географії Олена Михайліченко.

Учні ліцею долучились до флешмобу "Квітуча Україна", малювали малюнки, створювали еко-газети та плакати. А найкращим подарунком були сектор-бонуси та здобуті високі бали під час змагань.  Діти переконались, що Земля -  одна, їй загрожує небезпека, і від наших дій залежить майбутнє людства.  А призом після закінчення проведених заходів  стали маса позитивних емоцій, заряд бадьорості, яскраві враження та гарний настрій. 

          

Збережи планету

Квітуча Україна

     

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ