Додаткове меню

«Шановні випускники!  Вітаємо вас із закінченням ліцею та вступом у доросле самостійне життя. Ви натхненно та віддано навчались, зустрічалися з викликами та подолали їх з великим успіхом. Ви усі переможці та гордість ВОЛОДАРСЬКОГО ЛІЦЕЮ!», -  із такими словами до випускників звернувся директор Петро Аврамчук. Він  подякував батькам та педагогам за виховання мудрих, завзятих, справжніх патріотів своєї країни, вручив випускникам свідоцтва про повну загальну середню освіту та побажав щасливої дороги у доросле життя.

Гостем свята був секретар Володарської селищної ради Сергій Миколаєнко, який привітав  випускників, висловив найкращі побажання та вручив подяку і грошову премію Вікторії Балан за отримання найвищого балу з НМТ (математика). У цьому році троє учнів ліцею отримали золоті медалі: Анастасія Ткаченко, Тетяна Поліщук, Вікторія Балан.  Яна Ващенко нагороджена срібною медаллю. Вітаємо! 

Шановні випускники! Життя - непросте і буде постійно випробовувати вас на міцність. Але будьте сильними, стійкими і цілеспрямовано йдіть до досягнення своєї мети. Нехай на вашому життєвому шляху зустрічаються люди, які своїми мудрими порадами, власним прикладом будуть задавати  правильний вектор вашого розвитку. І, звісно, бажаємо вам спокійного, мирного і радісного життя! Пишаємось та віримо у вас, дорогі діти! Ви пишете історію нашої України! А воїни ЗСУ виборюють для нас Перемогу! РАЗОМ, СПІЛЬНО БУДУЄМО ВІЛЬНУ ТА НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ! СЛАВА УКРАЇНІ!

ВИПУСК 2023

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ