Додаткове меню

 Пройшли роки, десятиліття. А ти, школо, така ж рідна і близька, така ж бажана. Сьогодні твої коридори ніби ширші, а класи – світліші. Та так воно дійсно і є, бо тут все по-новому: і інтер’єр, і дух новітніх технологій, і, навіть, назва.

Володарський ліцей сьогодні - це дружня родина педагогів, всіх працівників закладу, учнів та батьків, це стартовий майданчик для добрих починань і злетів його  вихованців, обдарованих, талановитих і працелюбних.

Напередодні професійного свята освітян, як і належить поважному «імениннику», ліцей приймав гостей та вже зранку наповнився веселим гамором, передчуттям чогось захопливого, незвичайного. У фойє вражала всіх виставка дивовижних осінніх композицій. Гості мали можливість поринути у далекі спогади дитинства, листаючи старі фотоальбоми та переглядаючи відеопрезентації, порівняти минуле та сучасне закладу, завітавши до класів.  

У актовій залі зустрілися кілька поколінь випускників закладу та педагогів.

Проникливо звучали слова господаря цього дійства Петра Аврамчука, який привітав усіх присутніх із ювілейною датою ліцею, пригадав історію його становлення від Володарської школи №1,  яка прийняла перших учнів у 1973 році, до Володарського ліцею. «Ліцей має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутньому. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтуються на високому професіоналізмі учительського колективу, на багаторічних традиціях, сучасних методиках навчання та виховання, тісній співпраці з випускниками, батьками», - підсумував свій виступ Петро Федорович. Щирі вітальні слова прозвучали від Володарської селищної ради в особі Олени Гетман, яка вручила педагогічному колективу сертифікат на обладнання класу безпеки. Зворушили слова начальника відділу освіти Валентини Рафальської, в яких прозвучала впевненість, що сузір’я педагогів   ліцею є яскравим та плідним на освітянській ниві Володарщини, творчим та креативним.

 Сердечно привітав увесь колектив закладу колишній випускник Олександр Новак, який, перебуваючи на службі у Центрі комплектації та соціальної допомоги, завітав разом із воїнами ЗСУ та подякував колективу за величезний вклад у наближення нашої Перемоги. З вітальним словом від колег-освітян звернулася до присутніх Ольга Кайзер, директор Володарського ліцею ім. В.П.Мельника, і побажала колегам творчої наснаги та подальших освітянських перемог.

Цього дня слова вдячності на адресу учителів, вихователів звучали від випускників усіх років. Проникливими були слова Олександра Ушинського, який закликав продовжувати плекати у дітей патріотичні почуття, побажав усім бажаної Перемоги та вручив директору ювілейну медаль.

На святкуванні, який вміло вели учителі Роман Тімошов та Дарина Адаменко, звучали слова про учителя-наставника, учителя-друга, завдяки яким  ліцей став джерелом натхнення для наших вихованців. У виконанні учнів, гостей Владислави Ятківської та Ірини Ткаченко у стінах школи линула чудова українська пісня, на сцені виступали учасники танцювальних гуртків. Ще довго у коридорах ліцею було гамірно: учні, педагоги спілкувались з гостями, робили фото, ділились своїми враженнями та яскравими емоціями.

Отож, з ювілеєм, рідний ліцею, нехай безмежним буде щастя твоїх вихованців, хай врожайною буде твоя педагогічна нива, хай високо в мирному українському небі, обнявшись із сонцем, пливе веселкою доля твоєї великої, дружньої сім’ї.

               

Володарському ліцею - 50!

© 2024. ВОЛОДАРСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВОЛОДАРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ